Kies voor omvormers van MDSolar

Advies Omvormers

Het is belangrijk om goed geadviseerd te worden welke omvormer het best past bij uw zonnepanelen. Op de markt zijn er talloze soorten omvormers te verkrijgen. Maar welke omvormer heeft u nodig? Het is belangrijk dat de capaciteit van de omvormer wordt afgestemd op de capaciteit die uw zonnepanelen leveren. U moet er rekening mee houden dat de hellingshoek, schaduwval en de richting van uw zonnepanelen het rendement beïnvloeden. 

Wees gerust, wij kiezen voor u de omvormer die het best past bij uw zonnepanelen!

Soorten Omvormers

Als een van ‘s werelds grootste zonne-energiebedrijven biedt Q CELLS het hele spectrum van zonne-energieproducten en toepassingen. Producent en totaalleverancier, van zonnepaneel tot aan complete zonne-energiesystemen. Q CELLS biedt huiseigenaren alle componenten die nodig zijn voor onafhankelijke stroomopwekking.

Q CELLS werkt al meer dan twee decennia wereldwijd aan de toekomst van de zonne-energie: Voor een duurzame energievoorziening en een leefbare planeet.

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een constante focus op innovatie, creëert SolarEdge smart energy oplossingen ‘that power our lives’. In een SolarEdge installatie, wordt op elk zonnepaneel een slimme elektronische unit aangesloten.

Power optimizers maximaliseren de productie van zonne-energie van elk paneel afzonderlijk en verminderen daardoor vermogensverliezen. Als een afzonderlijk paneel slecht presteert, heeft dit geen invloed op de prestaties van de andere panelen in die string. Elk SolarEdge-systeem biedt geavanceerde monitoring, die de prestaties van elk individueel zonnepaneel volgt en rapporteert.

De omvormers van Huawei zijn van hoge kwaliteit. Huawei had eerder alleen zware omvormers die vooral geschikt zijn voor grote installaties. Maar sinds 2018 hebben ze 1- fase omvormers van 1,2,3,4 en 5 kilowatt toegevoegd aan het assortiment. Vanwege een hoge beschermingsklasse kunnen de omvormers buiten toegepast worden. De SUN2000 omvormers zijn zeer goed uit de Photon test gekomen. Photon is een internationaal instituut met een test laboratorium in Aken. 

Solax is uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van technologisch innovatieve omvormers met geavanceerde functies. Het bedrijf heeft een totale productiecapaciteit van 4GW. 

Solax Smart omvormers behoren tot de meest efficiënte omvormers in de markt en zijn standaard voorzien van vooruitstrevende technologie features. SolaX producten zijn ontworpen, getest en geproduceerd naar de hoogste wereldwijde kwaliteitsstandaard en worden geleverd met alle belangrijke module certificaten. 

De omvormers van Solax hebben een efficiency van maar liefst 97,6%, hebben een geïntegreerde WIFI module, zijn bijna geluidloos (5KW omvormer <25 decibel) en hebben een garantie van maar liefst 10 jaar. Tevens beschikken de Solax Smart omvormers over een simpel plug&play installatie systeem.

Sungrow is een gevestigde producent van hoogwaardige omvormers, en heeft per juni 2019 meer dan 87 GW geinstalleerd in ruim 60 landen over de hele wereld. Hun missie ‘Clean energy for all’ drijft Sungrow om tot de beste bedrijven in de solar business te behoren. 

Vanwege hun jarenlange ervaring is Sungrow door Bloomberg uitgeroepen tot 100% bankable. Het is het meest gebruikte merk omvormers bij door leningen gefinancierde projecten.

 Daarnaast zijn ze vanwege hun inzet op R&D en focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen al in verschillende toonaangevende ranglijsten opgenomen, waaronder ‘Global TOP 500 New Energy Enterprises’ en ‘Best Company to Work for in Asia 2019’.

Fronius is een oud familiebedrijf dat zijn sporen verdient heeft in de lastechniek sinds 1945. Alweer 26 jaar, sinds 1992, is men actief in de zonne-energie, wat in 1995 heeft geleid tot de introductie van de eerste serieproductie solar omvormers.
 
Kwaliteit en technische ontwikkeling staan bij Fronius omvormers centraal, wat terug te zien is in de grootte van de R&D afdeling. Maar liefst 13% van de Fronius medewerkers is actief op deze afdeling en houdt zich continu bezig met verbeteren van huidige producten en het ontwikkelen van nieuwe innovatieve zonne-energie oplossingen. 
 
De visie van Fronius is dan ook het gebruik maken van duurzame energie tegen een maximaal rendement en het bereiken van energieonafhankelijkheid.
 
Fronius gebruikt hiertoe enkel componenten van de allerhoogste kwaliteit, waardoor van Fronius omvormers een minimale levensduur van 20 jaar mag worden verwacht. 

Met een omvormer van Growatt ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte oplossing voor je energie-installatie. 

Growatt biedt oplossingen voor zowel residentiële en commerciële installaties. De inzet op het gebied van R&D maakt Growatt een leider in innovatie en resulteert in kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten. Growatt is een pionier met hun Online Smart Service (OSS) waarmee problemen op afstand kunnen worden uitgelezen en opgelost. 

Dit scheelt reis -en onderhoudskosten. Strenge kwaliteitscontroles op de geavanceerde, volledig automatische productielijn garanderen hoogwaardige producten. Growatt werkt met ruim 200 R&D onderzoekers aan het verbeteren van hun omvormers, wat heeft geleid tot meer dan 70 patenten.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.