Kies voor laadpalen van MDSolar

Laadpalen aanschaffen is betaalbaar en brengt heel wat voordelen met zich mee. Een laadpaal zorgt voor:

Comfort:

Elektrisch rijden geeft je de luxe van een eigen tankstation op je oprit. De garantie dat je elke dag een 100% opgeladen wagen hebt is één van de grootste voordelen van elektrisch rijden. Niet alleen de beschikbaarheid maar ook de laadsnelheid is van belang. Door een laadpaal te kopen van de geschikte capaciteit garandeer je dat je auto kan laden aan de maximale snelheid. 

Duurzaamheid:

Een wagen opladen via een gewoon stopcontact is vaak zeer belastend. Dit kan zorgen voor oververhitting. Een laadpaal is gemaakt en gecertifieerd om over lange tijd stroom te leveren zonder oververhitting te veroorzaken. Zo kan je perfect een laadpaal installeren die probleemloos 32A 3-fase stroom kan leveren. 

Besparing:

Als je zelf een laadpaal aanschaft en plaatst ben je per kWh het goedkoopst uit, bij een openbaar laadpunt is gebruik en onderhoud van de paal in de hogere prijs per kWh meegenomen. Snellaadpalen zijn het duurst in aanleg en gebruik en daarom rekenen aanbieders ook de hoogste prijs per kWh van alle laadvormen.

Soorten Laadpalen

Powerdale heeft laadoplossingen voor de privé gebruiker of zelfstandige.  Geschikt voor al wie geen nood heeft aan een automatische terugbetaling. De Home beschikt eveneens over een meetmodule. Hierdoor kan het verbruik van je woning worden gemeten. Daarmee houdt de Powerdale Home dan rekening zodat het piekverbruik van je woning en auto samen niet te veel verbruiken.

2 Jaar
garantie

Belgisch
merk

Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich toelegt op het veranderen van de manier waarop de wereld energie gebruikt. We creëren slimme laadsystemen die geavanceerde technologie combineren met een uitzonderlijk design en die de communicatie tussen de auto en de oplader beheren via gebruiksvriendelijke toepassingen.

2 Jaar
garantie

Spaans
merk

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.