Kies voor zonnepanelen van MDSolar

MDsolar werkt altijd samen met fabrikanten die in de categorie Tier 1 vallen en waarvan wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. 

Tier 1

In veel landen word er gewerkt met een ranking systeem om fabrikanten van zonnepanelen van elkaar te onderscheiden. Fabrikanten worden onderverdeeld in categorieën, genaamd Tier 1, Tier 2 en Tier 3. De fabrikanten in Tier 1 zijn de meest kwalitatieve en betrouwbare merken. Ze voldoen aan een aantal strenge criteria, waardoor ze ook door financiële instellingen als betrouwbaar worden beschouwd.

Voordelen van zonnepanelen

1.Geniet van een lagere energierekening

Zonnepanelen maken het mogelijk eigen elektriciteit op te wekken. Dit heeft als resultaat dat u niet langer compleet afhankelijk bent van een energieleverancier. Vooral in de zomertijd zien we dat huizen soms wel tot 100% voorzien worden van hun eigen opgewekte energie. Dit bespaart flink op de energierekening. De eerste paar jaar van lagere kosten zijn natuurlijk om de investering in zonnepanelen terug te betalen, maar na de terugverdientijd van ongeveer 7 tot 9 jaar kunt u een besparing van 1.000 euro per jaar verwachten.

2.Ondersteun het klimaat en beperk CO2-uitstoot

Bij Globo Energy hechten we immens veel waarde aan het milieu. Dankzij onze zonnepanelen is er geen sprake van CO2-uitstoot, de opgewekte energie is 100% schone energie. Zo zetten we allemaal samen de juiste stap om het broeikaseffect tegen te kunnen gaan.

3.Uw woning wordt meer waard met zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een ware investering, niet alleen voor lagere energiekosten. Dankzij zonnepanelen zal uw huis namelijk een hoger energielabel krijgen, wat aantrekkelijk is voor potentiële kopers. Zij hoeven ten slotte geen moeite te doen om in zonnepanelen te investeren, maar genieten wel van alle voordelen. Met een simpele berekening laten we graag zien hoeveel de waarde van uw woning zal stijgen: Investeert u voor 3.500 euro in 6 zonnepanelen? Dan stijgt de woningwaarde met ongeveer 7.000 euro.

4.Een duurzame en onuitputbare bron

De zon is een onuitputbare bron van energie. Naast het feit dat we deze eeuwig kunnen gebruiken schijnt de zon het hele jaar door, zelfs in de wintertijd. Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser en zonne-energie wordt steeds belangrijker om te benutten, om het klimaat in balans te kunnen houden.

5.Zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar mee

U hoeft zich geen zorgen te maken over de levensduur van de zonnepanelen. U heeft zeker 25 jaar plezier van uw investering in zonnepanelen. De terugverdientijd ligt gemiddeld rond de 8 jaar, dus dat zou 17 jaar lang winst zijn in de vorm van een lagere energierekening.

Soorten Zonnepanelen

Kiest u voor DENIM, dan kiest u voor zekerheid. DENIM Solar zonnepanelen staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product. Naast de standaardtesten zijn de DENIM’s ook getest op bestandheid tegen vuur & het PID effect. Voor garantie, service & communicatie en begeleiding kunt u gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht.

25 Jaar
garantie

Nederlands
merk

LG maakt altijd al innovatieve en hoogwaardige producten; de panelen van LG voldoen aan dezelfde strenge normen. De PV-panelen van LG blijven robuust en efficiënt in omstandigheden met hoge temperaturen of weinig straling, daarnaast hebben ze een lage afbraak en een langere garantie dan het marktgemiddelde. Deze factoren zorgen dat de kwaliteit van LG en het consumentenvertrouwen gewaarborgd blijven. Daarnaast biedt LG de beste prestatiegarantie van de hele branche voor zijn producten. 

25 Jaar
garantie

EUPD
Top Brand PV

Trina Solar zonnepanelen is dé keuze voor veel grote spelers in de Europese markt. Zekerheid van een sterk bedrijf en hoge opbrengsten staan voorop! Trina Solar is de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld en absoluut een van de marktleiders in Europa. Deze Chinese reus heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van maar liefst 5.0 GW. Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand. van Ingot, wafer, cel tot en met zonnepaneel. Het bedrijf heeft ook het volledige kwaliteitstract in eigen hand. Producten worden in alle stadia van het productieproces uitgebreid getest. 

15 Jaar
garantie

Nr 1
fabrikant

Phono solar, daar kunt u op vertrouwen. In het eigen testcentrum, gecertificeerd door TÜV SUD, worden alle relevante kwaliteitstesten uitgevoerd. De panelen worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden waarbij Phono Solar 3 tot 6 keer zwaardere testen uitvoert dan IEC normen voorschrijven. Daarnaast wordt de kwaliteit van de panelen bevestigd door onafhankelijke testbureaus als DNV-GL (voorheen KEMA) en het Nederlandse testbedrijf Eternal Sun. Het internationale consultancybureau DNV GL (voorheen KEMA) heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van zonnepanelen gedurende hun levensduur. Uit deze test, welke 19 zonnepanelenfabrikanten in beeld brengt, komt Phono Solar als best presterende zonnepanelen leverancier naar voren. 

15 Jaar
garantie

Eigen
testcentrum

LONGI solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte Longi moo zonnepanelen & zonnecellen. Het bedrijf richt zich al 18 jaar op MONO en is de grootste leverancier van monokristallijn siliciumwafers ter wereld. Op dit moment heeft het bedrijf een wafer-productiecapaciteit van 15 gigawattpiek welke ze eind 2018 verwachten uitgebreid te hebben naar 28 gigawattpiek. Find 2019 moet dit al 36 gigawattpiek zijn en eind 2020 moet de mijlpaal van 45 gigawattpiek bereikt worden. Nu de jaarlijkse afzet van zonnepanelen wereldwijd explosief blijft groeien is deze snelle opschaling nodig om aan de sterk groeiende vraag te kunnen blijven voldoen. 

12 Jaar
garantie

Nr1
Mono

Q Cells is één van ‘s werelds grootste en meest erkende producent van zonnepanelen, door zijn krachtige en hoogwaardige zonnecellen en -modules. Q Cells is een Duitse dochteronderneming van het Zuid-Koreaanse Hanwha. Opgericht in 1999, is het bedrijf al reeds een gevestigde waarde op de zonnepanelenmarkt, met de productie van kwalitatieve zonnepanelen.

Q Cells wilt dat u met een zonne-installatie voor uw koophuis elk jaar maximale stroomopbrengsten realiseert. Daarvoor voeren elke dag bij Hanwha Q Cells meer dan 200 wetenschappers en ingenieurs onderzoeken uit. Het resultaat: Onze zonnecellen behoren tot de meest prestatiesterke en meest winstgevende, wereldwijd. 

12 – 25 Jaar
garantie

Erkend
Product

AEG Solar Solutions GmbH is de ideale partner voor zowel commerciële als privé eindgebruikers. AEG Solar zonnepanelen is onderdeel van AEG, een bekend Duits merk in de consumentenelektronica. AEG produceert al lange tijd omvormers. Sinds de oprichting van AEG Solar Solutions is AEG ook begonnen met het produceren van hoogwaardige zonnepanelen. Bij alles wat de mensen van AEG® doen streven zij naar de waarde van hun merk AEG®. Door de hoge eisen die er aan het merk AEG® worden gesteld kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van AEG consequent renderen bij duurzame energieoplossingen.

25- 30 Jaar
garantie

Duits
merk

DMEGC Solar Energy is opgericht in 2009, als nieuw onderdeel van het al decennia bestaande DMEGC Magnetics Co. Ltd.. Ruim vijftien duizend medewerkers produceren magneten die wereldwijd gebruikt worden door fabrikanten van huishoudelijke apparaten, de automotive industrie en producenten van ICT hardware. Als u in het bezit bent van een product van Philips, Bosch, Samsung, LG, Siemens, Renault of BMW, dan is de kans groot dat daar een magneet van DMEGC in verwerkt is.

12 Jaar
garantie

Jong
merk

In 2006 bedacht SolarEdge een revolutionaire manier om energie te produceren en beheren in PV-systemen. Momenteel is SolarEdge wereldmarktleider op het gebied van high-performance smart energy technologie. Door haar eersteklas technische expertise en met een constante focus op innovatie, creëert SolarEdge smart energy oplossingen ’that power our lives’ en die de toekomstige vooruitgang stimuleren.

25 Jaar
garantie

Wereld
marktleider

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.