Thermo Comfort aircoheaters

Innovatie en design : Thermo Comfort heeft met de “Aircoheater 2.0” een vernieuwende oplossing uitgewerkt die een belangrijke stap vertegenwoordigt in het verbeteren van de energieprestatie en het verminderen van de esthetische impact van airco’s en warmtepompen in gebouwen.

De “Aircoheater 2.0” heeft inklapbare roosters die afstandsbediening opengaan wanneer het toestel werkt en weer dichtgaan.

Het toestel is zowel te bedienen via het touchscreen op wanneer het uitgeschakeld is. De impact buiten wordt het toestel als via de afstandsbediening. Sterk verminderd, er kunnen geen stof, geluiden en insecten binnenkomen… en er is minder onderhoud vereist.

Thermo Comfort heeft de inverter-technologie verbeterd om het laagste geluidsniveau en de beste prestaties te bieden. Dankzij deze technologie is het energieverbruik erg laag en bedraagt het opgenomen vermogen in deellast minder dan 300 W. Met een nominaal koelvermogen van 2,35 kW bereikt de “Aircoheater” een EER-waarde van 3,22 en krijgt dus het label “A+”, voor zijn energetisch rendement, het beste in de categorie van monobloc-airco’s.

Assortiment Thermo aircoheaters

Thermo Comfort Aircoheater 2.0

thermo-aircoheater-20
circle-globo-energy-badge-garantie2-jaar

Min. koeltemperatuur (in/out, DB) 18°C/-5°C
Maximale verwarmingstemp. (in/out, DB) 25°C/18°C

Interesse in Thermo Comfort aircoheaters? Neem vrijblijvend contact op.