Kies voor aircoheaters van MDSolar

De Aircoheaters kunnen op elk type buitenmuur geïnstalleerd worden. Of u nu kiest om het toestel hoger aan de wand te plaatsen of vlak boven de gond. MDSolar zorgt voor alle voorzieningen en benodigdheden voor de installatie bij u thuis of op kantoor.

Daarnaast zorgt MDSolar voor een installatieplan op maat voor de installatie van de buizen voor de aan -en afvoer van de buitenlucht en de externe aansluitingen.

Voordelen van aircoheaters

1.Zowel binnen als buiten onopvallend

De aircoheaters zijn ondiep en licht in zijn categorie. De esthetische impact is miniem, zowel binnen als buiten.

2.Energie zuinig

De Aircoheater koelt en verwarmt zeer energiezuinig via de ingebouwde warmtepomp zonder buitenunit. Dankzij de vernieuwende oplossing brengt het een belangrijke stap is het verbeteren van energieprestaties.

3.Geluidloos

De aircoheaters zijn voorzien van de laatste inverter-technologie om het laagste geluidsniveau en de beste prestaties te bieden.

Min. geluidsniveau (27dB)
Max. geluidsniveau: (41dB)

Soorten Aircoheaters

Thermo Comfort heeft met de Aircoheater 2.0 een vernieuwde oplossing uitgewerkt, die een belangrijke stap betekent in de richting van meer energie-efficiëntie en tevens door haar strak design in elk interieur, naar de achtergrond verdwijnt, zodat de esthetische impact van airco’s en warmtepompen in gebouwen aanzienlijk verzacht wordt.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.