Onze zonnepanelen

Waarom onze zonnepanelen?!

MDSolar werk vooral samen met fabrikanten die in de categorie Tier 1 vallen en waarvan wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. 

Tier 1

In veel landen word er gewerkt met een rankingsysteem om fabrikanten van zonnepanelen van elkaar te onderscheiden. Fabrikanten worden onderverdeeld in categorieën, genaamd Tier 1, Tier 2 en Tier 3. De fabrikanten in Tier 1 zijn de meest kwalitatieve en betrouwbare merken. Ze voldoen aan een aantal strenge criteria, waardoor ze ook door financiële instellingen als betrouwbaar worden beschouwd.

72308549_1136267176571738_80129645596544
QCELLS_Logo_Tagline_primary.jpg

Q CELLS wilt dat u met een zonne-installatie voor uw koophuis elk jaar maximale stroomopbrengsten realiseert. Daarvoor voeren elke dag bij Hanwha Q CELLS meer dan 200 wetenschappers en ingenieurs onderzoeken uit. Het resultaat: Onze zonnecellen behoren tot de meest prestatiesterke en meest winstgevende, wereldwijd. Ze zorgen voor een optimale prestatie zelfs bij een bewolkte hemel en helpen u om uw stroomkosten te verlagen en energie te besparen.

12-25
JR.GRANTIE
DUITS
MERK
trina.jpg

Trina Solar zonnepanelen is dé keuze voor veel grote spelers in de Europese markt. Zekerheid van een sterk bedrijf en hoge opbrengsten staan voorop! Trina Solar is de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld en absoluut een van de marktleiders in Europa. Deze Chinese reus heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van maar liefst 5.0 GW. Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand. van Ingot, wafer, cel tot en met zonnepaneel. Het bedrijf heeft ook het volledige kwaliteitstract in eigen hand. Producten worden in alle stadia van het productieproces uitgebreid getest. 

15
JR.GRANTIE
Nr1
FABRIKANT
AEG-Power-Solutions.png

AEG Solar Solutions GmbH is de ideale partner voor zowel commerciële als privé eindgebruikers. AEG Solar zonnepanelen is onderdeel van AEG, een bekend Duits merk in de consumentenelektronica. AEG produceert al lange tijd omvormers. Sinds de oprichting van AEG Solar Solutions is AEG ook begonnen met het produceren van hoogwaardige zonnepanelen. Bij alles wat de mensen van AEG® doen streven zij naar de waarde van hun merk AEG®. Door de hoge eisen die er aan het merk AEG® worden gesteld kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van AEG consequent renderen bij duurzame energieoplossingen.

20-25
JR.GRANTIE
Duits
Merk
lg.jpg

LG maakt altijd al innovatieve en hoogwaardige producten; de panelen van LG voldoen aan dezelfde strenge normen. De PV-panelen van LG blijven robuust en efficiënt in omstandigheden met hoge temperaturen of weinig straling, daarnaast hebben ze een lage afbraak en een langere garantie dan het marktgemiddelde. Deze factoren zorgen dat de kwaliteit van LG en het consumentenvertrouwen gewaarborgd blijven. Daarnaast biedt LG de beste prestatiegarantie van de hele branche voor zijn producten. 

25
JR.GRANTIE
EUPD
TOP BRAND PV
Logo-LONGi-solar-zonnepanelen-Mensonides

LONGI solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte Longi moo zonnepanelen & zonnecellen. Het bedrijf richt zich al 18 jaar op MONO en is de grootste leverancier van monokristallijn siliciumwafers ter wereld. Op dit moment heeft het bedrijf een wafer-productiecapaciteit van 15 gigawattpiek welke ze eind 2018 verwachten uitgebreid te hebben naar 28 gigawattpiek. Find 2019 moet dit al 36 gigawattpiek zijn en eind 2020 moet de mijlpaal van 45 gigawattpiek bereikt worden. Nu de jaarlijkse afzet van zonnepanelen wereldwijd explosief blijft groeien is deze snelle opschaling nodig om aan de sterk groeiende vraag te kunnen blijven voldoen. 

12
JR.GRANTIE
Nr1
MONO
DENIM-mono-1887x1258.jpg

Kiest u voor DENIM, dan kiest u voor zekerheid. DENIM Solar zonnepanelen staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product. Naast de standaardtesten zijn de DENIM’s ook getest op bestandheid tegen vuur & het PID effect. Voor garantie, service & communicatie en begeleiding kunt u gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht.

25
JR.GRANTIE
NL
MERK
phonosolarSPwhitewhitebackground-1.png

Phono solar, daar kunt u op vertrouwen. In het eigen testcentrum, gecertificeerd door TÜV SUD, worden alle relevante kwaliteitstesten uitgevoerd. De panelen worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden waarbij Phono Solar 3 tot 6 keer zwaardere testen uitvoert dan IEC normen voorschrijven. Daarnaast wordt de kwaliteit van de panelen bevestigd door onafhankelijke testbureaus als DNV-GL (voorheen KEMA) en het Nederlandse testbedrijf Eternal Sun. Het internationale consultancybureau DNV GL (voorheen KEMA) heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van zonnepanelen gedurende hun levensduur. Uit deze test, welke 19 zonnepanelenfabrikanten in beeld brengt, komt Phono Solar als best presterende zonnepanelen leverancier naar voren. 

15
JR.GRANTIE
Eigen
Testcentrum